IT-palvelut

konsultointi:

Yrityksissä tulee väistämättä aina jossain vaiheessa eteen tilanne, että vanhat ohjelmistot ja laitteet alkavat olla tiensä päässä. Uutta kalustoa pitäisi hankkia. Huono investointi voi olla ylihintainen - ja pahimmassa tapauksessa se ei edes ratkaise ongelmia, joiden vuoksi investointiin on päädytty. IT-tykki Mikko Aaltonen auttaa: kartoitetaan, mitä varten tarvitaan uudistuksia, mihin nykyinen kokoonpano riittää ja mikä olisi hinta-laatusuhteeltaan järkevin uudistus.

 

avoimet ohjelmistot:

Usein virheellisesti ajatellaan, että "ilmaisten", avoimen lähdekoodin ohjelmistojen varaan ei uskalla rakentaa kaupallista liiketoimintaa. Ajatellaan, että ohjelmiston tuki ja kehittäminen päättyvät, kun tekijä kyllästyy. Tilanne on kuitenkin päinvastainen. Kun kuka tahansa voi tehdä vaikka vain pienenkin muokkauksen, ohjelmiston kehittely on saumatonta ja nopeaa. IT-tykki Mikko Aaltonen kertoo mielellään lisää ja opastaa avointen ohjelmistojen saloihin. Siirrytäänkö yrityksessänne uuteen aikaan vielä tänä vuonna?

 

mikrotuki:

Käytätkö ohjelmistoja puoliteholla? Pitäisikö koko henkilökunnalle antaa koulutusta? Katosiko joku tiedosto bittiavaruuteen? Onko tietokone tullut hitaaksi tai alkanut käyttäytyä aiemmasta poikkeavalla tavalla? Virus, tietomurto, laiterikko? Ota yhteyttä niin selvitetään ongelmat!

 

asennustyöt:

Käyttöjärjestelmien asennuksista onnistuvat mm. Microsoft Windows ja Linux Ubuntu. Samoin voin hoitaa erilaisten ohjelmistojen asennukset ja päivitykset. Niin ikään tulostimien, digikameroiden, näyttöjen ym. käyttöönotto hoituu.

 

kotisivut:

Tarvitsetteko uudet kotisivut? Tai pitäisikö vanhojen sivujen sisältöä päivittää? Maksatteko ylihintaa Internet-osoitteestanne? IT-tykin avulla ratkotaan nämäkin pulmat!

 

älypuhelimet:

Tarvitsetko puhelimeesi ohjelmistoja? Haluaisitko jakaa puhelimesi Internet-yhteyden läppärisi käyttöön? Onko tarve kytkeä puhelin tietokoneen jatkeeksi? Entä toimivatko ne sähköpostit puhelimella nyt niin kuin pitäisi? IT-tykki Mikko Aaltonen auttaa! Kokemusta on runsaasti varsinkin Samsungin ja Jollan älypuhelimista, mutta myös Apple iPhone pysyy hyppysissä.

 

muuta:

Tuossa yllä on lueteltu iso liuta erilaisia töitä, joihin liittyen IT-tykki Mikko Aaltonen on vuosien varrella saanut toimeksiantoja. Luettelo ei silti ole täydellinen. Jos siis tarjolla on mikä tahansa tietokoneisiin, lisälaitteisiin tai ohjelmistoihin liittyvä projekti, se lähtökohtaisesti kiinnostaa allekirjoittanutta. Kokeile ratkaista tietotekniset ongelmasi IT-tykin avulla!