Toimistopalvelut

laskutus, myyntireskontranhoito, maksuvalvonta:

Yrityksen toiminnan kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että myyty palvelu voidaan laskuttaa nopeasti. Tällöin kaikki osapuolet muistavat, mistä on kyse. Vältytään selvittelyiltä. Raha kiertää nopeasti, jolloin myyvän yrityksen ei tarvitse toimia rahoittajana. Myös suoritusten tuloutumista on syytä seurata tarkasti ja tarpeen tullen huomauttaa asiakasta saatavien puuttumisesta. Hallitsen jo valmiiksi monet eri laskutusohjelmat, kuten Larppa, Nova, PasseliPro, T-Lasku ja Trust-Laskutuspalvelu - ja uudetkin ohjelmat otan haltuun nopeasti.

 

laskunmaksu, ostoreskontranhoito:

Myös ostolaskujen tarkastaminen ja maksaminen ajallaan on osa hyvää yrityskuvaa. Lisäksi se vähentää kustannuksia, kun virheelliset laskut karsitaan nopeasti pois kierrosta ja muut laskut käsitellään niin, ettei niistä ala kertyä viivästyskorkoja.

 

raportit, muistiot, dokumentit:

Yritykset joutuvat tuottamaan jatkuvasti lukuisia tekstidokumentteja. On erilaisia muistioita, raportteja, pöytäkirjoja, laatuohjelmia ja muita vastaavia tekstejä. Osa näistä on lakisääteisiä, osan taas vaativat asiakkaat ja yhteistyökumppanit - ja tietysti osa tarvitaan ihan yrityksen sisäiseen käyttöön. Konekirjoitusnopeuteni on lähes 20.000 merkkiä tunnissa ja suomen kieli pysyy hyvin hanskassa. Pystyn tuottamaan selkeitä raportteja nopeasti. Tekstinkäsittelyyn sopivat mm. Microsoft Word ja LibreOffice Writer.

 

taulukkolaskenta:

Taulukkolaskenta on hyvä apuväline monissa eri yhteyksissä. Sen avulla voi suunnitella ja kehittää hinnoittelua, budjetointia ja muita asioita, joissa on pyöritettävänä runsaasti lukuja. Taulukkolaskentaohjelmalla saa lopputuloksesta siistin yhteenvedon tai graafisen esityksen. Voin tehdä tällaisia taulukoita. Hallitsen myö laskentakaavat, joilla laskentaa voidaan automatisoida. Sopivia ohjelmia ovat mm. Microsoft Excel ja LibreOffice Calc.

 

esitykset:

Luennoitsijoille ja muille esiintyjille Microsoft PowerPoint tai LibreOffice Impress voivat olla "Se Pakollinen Juttu", jonka ympärille koko esitys koostetaan. Tässä on vain yksi oleellinen pulma: tylsä diashow tappaa yleisön mielenkiinnon! Voin toteuttaa esityksen, jossa käytetään animaatioita ja muita tehosteita näkyvästi, mutta kuitenkin hillitysti.

 

muuta:

Edellä mainittujen asioiden lisäksi toimistolla voidaan tarvita muutakin apua. Minä olen mm. skannannut ja kopioinut dokumentteja, käsitellyt valokuvia ja äänitiedostoja, tehnyt kauppa- ja postireissuja, laatinut mainoksia, järjestänyt henkilöstölle koulutuksia, rekrytoinut lisää työntekijöitä ja niin edelleen. Mikä työ teidän yrityksessänne on tekemättä? Luette juuri tekijän kotisivuja! Ottakaa siis yhteyttä, niin hoidellaan rästihommat heti pois päiväjärjestyksestä.