Lue lisää:

• puhelimet »
Älypuhelimet ja perusmallit.

• tarvikkeet »
Laturit ym. puhelimia ja tabletteja varten.

• tallennus »
Muistikortit, usb-tikut ym. tallennusvälineet.

Tuotteet

IT-tykki Mikko Aaltonen tarjoaa myös IT-alan tuotteita kilpailukykyisin hinnoin! IT-tykki ei hae sitä kaikkein kalleinta tuotetta muhkealla katteella eikä toisesta ääripäästä halvinta mahdollista tuotetta polkuhintaan. Ennemminkin tavoitteena on tarjota asiakkaan tarpeisiin oikeasti sopiva tuote ja tarpeen vaatiessa Avaimet käteen -asennuksella. Tarvittaessa annetaan myös uuden laitteen käyttökoulutusta ja/tai toimitetaan vanhat laitteet asianmukaisesti kierrätykseen.

Näillä sivuilla esitellään muutama tuote eri kategorioista. Joka tuotteen kohdalla mainitaan käytettävä hinta, jos tilataan 1 kpl tai erä ilman asennusta. Mikäli tilausmäärä on isompi ja/tai halutaan mukaan asennus- tms. työtä, tuotteen hinnasta voidaan silloin laskea erillinen tarjous. Ja vaikka haluttua tuotetta ei löytyisikään www-sivuilta, kannattaa silti kysyä tarjousta IT-tykiltä!

HUOM: IT-tykillä ei ole omaa varastoa eli hyllystä heti käteen tuotteita ei saa, mutta tyypillisesti tavarat pystytään lähettämään 1-4 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Sesongit, loma-ajat ja jotkut harvinaiset tuotteet voivat aiheuttaa viiveitä toimitukseen. Tilauksen yhteydessä vahvistetaan tarkempi aikataulu.